About The University

Numărul de accesări Les services fournis par la bibliotheque a l’appui des jeunes chercheurs

Departamentul de management al calității a organizat pe 17 februarie 2017 Seminarul de formare Les services fournis par la bibliotheque a l’appui des jeunes chercheurs.


INVITAȚIE

Academia Română, Filiala Iași - Institutul de Cercetări Economice și Sociale, ”Gh. Zane”, Secția Psihologie-Pedagogie, vă invită să participați la Conferinţa Știinţifică Internaţională, ediţia a-VIII-a, intitulată:


Erasmus + Programme Key Action 1 Academic year 2016 -2017

Erasmus + Programme, Master Scholarships


ÎNTREVEDERE CU PROFESORUL DE LA UNIVERSITATEA DIN STRASBOURG JEAN-CLAUDE MILLION

Alianța Franceză din Moldova organizează o întrevedere cu Dl Jean-Claude MILLION, profesor universitar în cadrul Universității din Strasbourg, Franța.


Ziua Îndrăgostiților a fost adoptată și pe meleagurile noastre

În holul facultății Științelor Reale, Economice și ale Mediului studenții au creat o adevărată atmosferă dedicată zilei îndrăgosților.


EDIȚIA XII A JOCURILOR DELFICE PENTRU TINERET

În perioada 18-23 aprilie 2017, în orașul Ekaterinburg, Federația Rusă, va avea loc a XII ediție a Jocurilor Delfice pentru Tineret.


Noutăți

17.02.2017 Concours d'allocations de stage professionnel en Moldova

La langue de travail au cours du stage doit être le français et votre tuteur de stage doit être francophone.


17.02.2017 25 ani de cooperare Statele Unite ale Americii-Republica Moldova: Vizita Ambasadorilor

25 ani de cooperare Statele Unite ale Americii-Republica Moldova: Vizita Ambasadorilor


14.02.2017 Premiul Organizaţiei Obşteşti "Academicianul Constantin Sibirschi" pentru tineret

Premiul Organizaţiei Obşteşti "Academicianul Constantin Sibirschi" pentru tineret doctorului Mircea Petic pentru ciclul de lucrări "Tehnologii actuale de achiziționare a resurselor lingvistice computaționale".


14.02.2017 Olimpiada zonală (Zona de Nord a Moldovei) pentru elevii din cadrul a 12 Colegii și 2 Centre de Excelență.

Pe data de 11 februarie 2017, în incinta a două facultăţi ale Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți, s-a desfășurat olimpiada zonală (Zona de Nord a Moldovei) pentru elevii din cadrul a 12 Colegii și 2 Centre de...


13.02.2017 Premiului Organizaţiei Obşteşti „Academicianul Constantin Sibirschi”

Rectoratul Universităţii, întreg corpul profesoral şi studenţesc aduc sincere felicitări dlui Mircea PETIC, dr., conf. univ. la Catedra de matematică și informatică


13.02.2017 La formation des compétences d'itilisation des outils TIC lors des recherches scientifiques

Departamentul de management al calității a organizat pe 10 -11 februarie 2017 Seminarul de formare La formation des compétences d'itilisation des outils TIC lors des recherches scientifiques, destinat doctornazilor,...


10.02.2017 Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți a fost vizitată de către reprezentanţii Institutului pentru Drepturile Omului din Moldova

Scopul IDOM-ului este de a contribui la educarea, promovarea şi apărarea drepturilor şi libertăţilor omului prevăzute de legislaţia naţională şi internaţională.


08.02.2017 Senatul Studențesc al Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți

Oportunitatea de a petrece alături de alți studenți ai USARB-ului o zi la Parlamentul Republicii Moldova, Muzeul de Artă din Chișinău, Universitatea Academiei de Ştiinţe a RM.


07.02.2017 Latvian scholarships for summer schools 2017

Only students, academic and research staff of foreign higher education institutions are eligible for the Latvian scholarship for participation in summer schools.


07.02.2017 Kosovo International Summer Academy 2017

This July, Kosovo International Summer Academy (KSA) will organize its 5th edition in Prishtina, Kosovo, with a special focus on “Peace building in post-conflict areas – Diplomacy, Leadership and Negotiations”, that will be...