Events

20.10.2017 Zilele Psihologiei. Ediția a VIII-a

  Program de activitate


20.10.2017 Conferință științifico-practică internațională pe subiecte de educație incluzive

Ediția a treia a conferinței științifice-practice „Educația incluzivă: dimensiuni, provocări, soluții” s-a desfășurat, la 19 octombrie, la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți (USARB).


19.10.2017 Oportunității de studii în Germania pentru studenții USARB

Lectoratul din Republica Moldova a Serviciul German de Schimb Academic (Deutscher Akademischer Austauschdienst – DAAD) a prezentat, la 19 octombrie, pentru studenții de la Facultatea de Litere a Universității de Stat „Alecu...


18.10.2017 Centrul „Institutul Pușkin” se deschide la USARB

Centrul de limba rusă și testare „Institutul Pușkin” va funcționa în cadrul Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți (USARB). În paralel cu Centrul de la USARB, Rusia a deschis centre similare în România și Bulgaria.


13.10.2017 Prelegere publică despre cultura concurențială

O captivantă lecție despre activitățile Consiliului Concurenței din Moldova, activitățile instituției și situația în acest domeniu din țară, susținută de prof. univ, dr. hab. Viorica Cărare, a avut loc, la 13 octombrie, la...


13.10.2017 Comisia Europeană se interesează de proiectele de dezvoltare ale Universității din Bălți

O delegație de oficiali ai Comisiei Europene* și reprezentanți ai Delegației UE în Moldova au întreprins, la 12 octombrie, o vizită de documentare la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți.


12.10.2017 COLLOQUIA PROFESSORUM. Ediţia a VII-a

  NORMELE DE REDACTARE