(copy 2)

08.11.2017 Dublă lansare de carte a rectorului Universității din Bălți, Ion Gagim

Rectorul Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți, prof. univ., dr. hab. Ion Gagim, a lansat, miercuri, 8 noiembrie a.c. două volume, care au fost scoase de sub tipar în acest an.


07.11.2017 Lecție publică la USARB despre importanța și impactul reformei protestante în Germania

Profesorul universitar german dr. Ulrich Sarcinelli a ținut o lecție publică la Universitatea din Bălți, având ca temă „Reforma Protestantă la 500 de ani: semnificația Reformei pentru societate și democrația în Germania”.


06.11.2017 Ambasada Lituaniei a inaugurat la USARB o expoziție despre crimele regimului cominist

Ambasada Lituaniei la Chișinău a inaugurat, la 6 noiembrie a.c., în holul Bibliotecii Științifice a Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți, expoziția de documente și fotografii cu genericul „Sub cer străin”.


04.11.2017 Mobilități la Institutul Regal de Tehnologie din Stockholm în cadrul proiectului PBLMD

Personalul academic din cinci universități din Moldova, membre ale consorțiului proiectului Introducing Problem Based Learning in Moldova: Toward Enhancing Students’ Competitiveness and Employability (PBLMD), din cadrul...


04.11.2017 Abordări inovative în formarea continuă: noi provocări pentru consolidarea capacităților USARB

În data de 31 octombrie 2017 în cadul Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți s-a realizat Workshop-ul ,,Abordări inovative în formarea continuă: noi provocări pentru consolidarea capacităților USARB”, organizat în cadrul...